Opbrengst Rabobank clubkas campagne

Clubkas opbrengst 2019

Karina en Annette hebben gisteren de cheque vanuit de Rabobank Clubkas Campagne 2019 in ontvangst mogen nemen.

Wij zijn super trots op het eindresultaat van wel €448,54 en willen iedereen die op ons gestemd heeft enorm bedanken!

Inschrijven tennisles volwassenen zomerseizoen 2019

tennislessen

Aankomend zomerseizoen weer lekker buiten in de zon tennisles volgen? Dat kan natuurlijk! Vanaf dit seizoen zal Arthur Heurter de tennislessen gaan verzorgen. Naast het volgen van tennislessen op de woensdag, zal het ook beperkt mogelijk zijn om op de maandag en vrijdag tennisles te volgen. Geef je daarom snel op en geef daarbij aan naar welke dag en tijd jouw voorkeur uit gaat. Je kunt je individueel en per groep opgeven.

Zonnescherm

zonnescherm7

De meesten van jullie hebben dit de afgelopen tijd ongetwijfeld al gezien, maar onze kantine is dit jaar verder verfraaid met een zonnescherm en 2 heaters. Hierdoor kunnen onze bezoekers ook met minder mooie weersomstandigheden gerieflijk buiten zitten. Een lang gekoesterde wens van de meeste van onze leden is hiermee vervuld.

Als bestuur hebben wij lang nagedacht hoe we dit het beste konden realiseren. Een team, onder leiding van Erik Luken, kwam met het huidige voorstel welke ons het beste leek aan te sluiten bij jullie ideeën. De schermen zijn in twee delen uit te schuiven, waardoor ook met de zonliefhebbers rekening is gehouden.

Pasfoto verouderd op uw ledenpasje

ledenpassen nieuws

Pasfoto verouderd op uw ledenpasje?

Lever een nieuwe pasfoto voor 25 januari 2019 in bij de ledenadministratie. 
Dit kan digitaal via deze link of
lever deze in een enveloppe aan bij Ria Schouten (Klaverweide 82,Nibbixwoud)


Kampioenen!

dames kampioen
Ons heren team van de zaterdag bestaande uit Dennis Draijer, Dennis Tigges, Sjoerd Stoker en George Schouten zijn eerste geëindigd in de 2e klasse Heren 17+

Ook de dames zijn succesvol geweest deze competitie!
Het dames team van de zondag bestaande uit Marleen Schouten, Trisha Mol, Karin Wals, Linda Wals en Anita Schouten hebben de eerste plek behaald in de 3e klasse Dames 17+

Gefeliciteerd allen!