Ingelaste ledenvergadering

vergadering

Beste leden,

De afgelopen 2 jaarvergaderingen hebben wij jullie reeds bijgepraat over de gesprekken die wij als bestuur hebben gehouden met de gemeente over de grond van de tennisvereniging. De gemeente wilde in het kader van harmonisatie van alle tennisverenigingen in de gehele gemeente overgaan tot een uniform systeem van betaling.

De afgelopen periode hebben wij wederom een aantal gesprekken gehouden met de gemeente. Als bestuur zijn wij van mening dat wij het maximale hebben gedaan om de belangen van onze vereniging te behartigen. De gemeente heeft een voorstel gedaan aan onze vereniging voor een nieuwe langlopende overeenkomst. In overeenstemming met de statuten van onze vereniging moeten meerjarige overeenkomsten worden goedgekeurd door de ledenvergadering, voordat wij deze als bestuur mogen ondertekenen.

Inschrijven tennisles volwassenen Winterseizoen 2019/ 2020

tennislessen

Aankomend winterseizoen lekker fanatiek tennisles volgen? Dat kan natuurlijk! Ook in de wintermaanden zal Arthur Heurter de tennislessen gaan verzorgen. Naast het volgen van tennislessen op de maandag en woensdag, zal het ook beperkt mogelijk zijn om op de vrijdag tennisles te volgen. Geef je daarom snel op en geef daarbij aan naar welke dag en tijd jouw voorkeur uit gaat. Je kunt je individueel en per groep opgeven.

Zonnescherm

zonnescherm7

De meesten van jullie hebben dit de afgelopen tijd ongetwijfeld al gezien, maar onze kantine is dit jaar verder verfraaid met een zonnescherm en 2 heaters. Hierdoor kunnen onze bezoekers ook met minder mooie weersomstandigheden gerieflijk buiten zitten. Een lang gekoesterde wens van de meeste van onze leden is hiermee vervuld.

Als bestuur hebben wij lang nagedacht hoe we dit het beste konden realiseren. Een team, onder leiding van Erik Luken, kwam met het huidige voorstel welke ons het beste leek aan te sluiten bij jullie ideeën. De schermen zijn in twee delen uit te schuiven, waardoor ook met de zonliefhebbers rekening is gehouden.

Pasfoto verouderd op uw ledenpasje

ledenpassen nieuws

Pasfoto verouderd op uw ledenpasje?

Lever een nieuwe pasfoto voor 25 januari 2019 in bij de ledenadministratie. 
Dit kan digitaal via deze link of
lever deze in een enveloppe aan bij Ria Schouten (Klaverweide 82,Nibbixwoud)


Kampioenen!

dames kampioen
Ons heren team van de zaterdag bestaande uit Dennis Draijer, Dennis Tigges, Sjoerd Stoker en George Schouten zijn eerste geëindigd in de 2e klasse Heren 17+

Ook de dames zijn succesvol geweest deze competitie!
Het dames team van de zondag bestaande uit Marleen Schouten, Trisha Mol, Karin Wals, Linda Wals en Anita Schouten hebben de eerste plek behaald in de 3e klasse Dames 17+

Gefeliciteerd allen!